Gjøvik Bybrass
 • Om oss    • Konserter og arrangementer    • Styret    • Terminliste    • Internside    • Bilder     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Internside
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 678 579

 

 Minneord - Svein Erik Kilde

Det var med stor sorg vi onsdag 15.9.2010 mottok budskapet om at Svein Erik hadde gått bort etter lengre tids sykdom. Gjøvik Bybrass har mistet et kjært medlem og god venn som har betydd mye for oss og korpset siden vår oppstart i 1991.

Svein Erik sin siste konsert med oss var korpspub’en på Kapp i fjor høst. Lite visste vi da at han gikk med en så alvorlig sykdom. Svein Erik spilte kornett og var alltid på plass, om enn litt i siste liten. I tillegg til sine gode musikalske prestasjoner i korpset var Svein Erik leder av korpset i en lengre periode. Men Svein Erik trengte ikke å være plassert i styre for å yte noe ekstra. Det var naturlig for han å påta seg oppgaver. Han stilte alltid opp, og var den siste til å forlate øvelser og konserter etter å ha ryddet eller kjørt konsertutstyr med ”kassevogna” si, uansett hvor travelt han hadde det.

Svein Erik var en selvfølgelig del av korpset også etter han ble syk. Han stilte opp på konserter og vi hadde flere sosiale treff der vi mimret over alle de fine korpsopplevelsene vi hadde sammen. Det var beundringsverdig å se Svein Erik stille opp og vise sitt nærvær og pågangsmot på tross av sykdom. Han hadde alltid et håp.

Svein Erik var en handlingens mann og ingenting var umulig. Det fantes alltid en løsning. Vårt siste møte med Svein Erik var to dager før han døde. Da plantet vi hekk hjemme hos han. Han satt i vinduet og hadde meninger om hvordan han ønsket det og hvordan det skulle løses.

Svein Erik hadde alltid godt humør, var optimistisk og hadde en latter som smittet over på alle. Det er slik vi vil huske han. Han var en god venn som viste nærhet og omsorg for de rundt seg.

Våre tanker går nå til Tone, Marthe, Simen, Fredrik og øvrige familie som han var så glad i. Vi håper at dere kan finne ro i alle gode minner.

Vi lyser fred over Svein Erik sitt minne.

Torgeir Øyen
Leder i Gjøvik Bybrass

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

www.bybrassen.no