Gjøvik Bybrass
 • Om oss    • Styret    • Terminliste      • Hjem  

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 710 659

 

 2015 Resultater NM brass

I år satte vi nesa mot Bergen med godt mot og stor selvtillit. Oppkjøringen hadde vært flott og alle hadde lagt mye arbeid i årets NM-stykke "Trittico" av James Curnow.

 

Etter øvelsen på hotellet ruslet vi alle bort i Grieghallen, spente som bare det. Vi gledet oss til å spille stykket i Per Gyntsalen, selv om de aller fleste nok ville spilt i selve Grieghallen som i fjor. 

Inne på scenen startet vi et fyrverkeri av et NM stykke, før småting begynte å skje. Likevel klarte vi å avslutte stykket veldig bra, og siste tonen var suveren. Etter spilling rakk vi å høre noen andre korps før det bar avsted til Peppes. Stemningen var god!

Lørdagen tilbrakte de fleste i Grieghallen for å høre andre korps. Når kvelden nærmet seg dro vi - som alltid - på Egon for god mat og drikke før turen bar tilbake i Grieghallen. Der var det en flott festkonsert med Paris Brass Band før premieutdelingen vi alle ventet på.  Vi endte med en 7. plass i 3. divisjon, og mange flotte kommentarer fra dommerne.  

Gjøvik bybrass ønsker å takke Oluf, Kristian, Hanne, Line, Jørgen og Mia for hjelpen i år. Hva skulle vi vel gjort uten dere?

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

www.bybrassen.no